Cod bătut cu bere cu sos Tartar

Cod bătut cu bere cu sos Tartar
Codul bătut cu bere cu sos Tartar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 929 calorii, 46G de proteine, și 69G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,15 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, muștar dijon, file de cod și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Halloumi bătut cu bere cu ceapă murată de casă și sos tartar, Queenies Bătute Cu Sos Tartar (Scoici Manx), și Pește Bătut Cu Bere Cu Sos De Scufundare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați maioneza, muștarul, ceapa, sucul de lămâie, castraveții, caperele, pătrunjelul și câte un vârf de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
CornișonCornișon
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Încălziți cuptorul la 20
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Acoperiți o foaie de copt cu prosoape de hârtie și acoperiți cu un suport.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
4
Într-o oală medie, încălziți 3 inci de ulei la aproximativ 36
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Între timp, într-un castron mediu, combinați făina cu 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Bateți oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Adăugați berea încet, șoptind.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
8
Înmuiați bucățile de cod, câteva pe rând, în aluat, apoi puneți-le în ulei. Gatiti pana cand pestele este gata si crusta este maro deschis, aproximativ 4 minute pentru fileuri groase de 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Scoateți peștele cu clești și puneți bucățile pe raft pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
10
Presărați sare peste peștele fierbinte și puneți foaia de copt la cuptor. Repetați în loturi cu peștele rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Se servește cu sosul tartru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
12
Clanul Cod
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
13
Polacul Atlantic, eglefinul și merluciul se numără printre membrii familiei extinse de cod. Deși acești pești variază ușor în ceea ce privește textura și aroma, unul poate fi în general înlocuit cu altul. Codul mic este adesea numit scrod și cu siguranță poate fi folosit aici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EglefinEglefin
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
MerluciuMerluciu
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
14
Recomandarea vinului: berea este o alegere naturală de băut cu pește prăjit. Dacă alegeți să beți vin, căutați unul care să imite calitățile de curățare a Palatului berii. Încercați un vin spumant la un preț rezonabil sau un alb acid, cum ar fi un pinot grigio din Italia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin SpumantVin Spumant
Pinot GrigioPinot Grigio
Conserve Piersici, ScurseConserve Piersici, Scurse
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista