Cod Acoperit Cu Firimituri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Codul acoperit cu firimituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 531 calorii, 40g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,44 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, apă, amestec de umplutură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Snapper Roșu Acoperit Cu Firimituri, Somon Acoperit Cu Firimituri, și Pui Acoperit Cu Firimituri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc, combinați amestecul de ulei, apă și salată.
Așezați amestecul de umplutură într-un alt bol. Îndepărtați fileurile în amestecul de salată, apoi în umplutură.
Așezați pe o foaie de copt unsă.
Se coace la 425 la 15-20 de minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.