Cod Aburit Cu Ghimbir Și Scallions

Cod Aburit Cu Ghimbir Și Scallions
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Codul aburit cu ghimbir și Scallions. O porție conține 308 calorii, 63G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $5.76 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 22 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sare grosieră și piper măcinat, ceapă verde, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Cod aburit cu ghimbir și Scallions, Cod aburit cu ghimbir și Scallions, și Cod aburit cu ghimbir și Scallions.

Instrucțiuni

1
Condimentați ambele părți ale a 4 file de cod fără piele (6 până la 8 uncii fiecare) cu sare grosieră și piper măcinat; se pune în tigaie cu amestec de oțet. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la foc mic. Acoperiți; gătiți până când peștele este aproape opac pe tot parcursul, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Sare GrosierăSare Grosieră
Jumătate De Pungă Mărimea 41 Creveți Prefierți și DecojițiJumătate De Pungă Mărimea 41 Creveți Prefierți și Decojiți
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Revista