Coconut Haystacks
Coconut Haystacks ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 20 și costă 34 de cenți pe porție. O porție conține 107 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână biscuiți graham, ciocolată semidulce, nucă de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolată De Nucă De Cocos Haystacks, Căpițe de fân, și Căpițe de fân pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie de copt cu hârtie cerată. Topiți ciocolata (vezi topirea ciocolatei: fii blând,? mai jos). Cu o spatulă rezistentă la căldură sau o lingură de lemn, amestecați biscuiti graham și 1 cană de nucă de cocos.
Mound heaping lingura de amestec pe foaia de copt pregătită.
Presărați nuca de cocos rămasă în mod egal peste vârfurile de fân. Se răcește până când fânurile sunt ferme, aproximativ 1 1/4 ore. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei până la 1 zi sau la frigider până la 2 săptămâni.
Topirea ciocolatei: fii blând. Umpleți o cratiță cu 2 până la 3 in. de apă. Puneți ciocolata tocată mărunt într-un vas termorezistent care se va potrivi peste tigaie (fundul vasului nu trebuie să atingă apa); pune vasul deoparte. Aduceți apa la fierbere, opriți focul, apoi puneți vasul peste tigaie. Folosiți o spatulă rezistentă la căldură sau o lingură de lemn pentru a amesteca frecvent ciocolata și a încuraja chiar topirea. Odată ce ciocolata este topită, amestecați bine și folosiți imediat.