Coconut Cr Ampermalme Caramel

Coconut Cr Ampermalme Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați nuca de cocos Cr Arm-me Caramel. O porție conține 217 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de zahăr, sare, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Coconut Cr Ampermalme Caramel, Coconut Cr Ampermalme Caramel, și Cremă De Nucă De Cocos Cu Caramel Crincalme pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți 1/2 cană de zahăr într-o cratiță mică și grea; gatiti la foc mediu-mare, amestecand continuu cu o lingura de lemn pana cand zaharul se topeste si devine maro deschis. Turnați rapid caramelul fierbinte în cupe de cremă de 6 (6 uncii) sau ramekine acoperite cu spray de gătit. Înclinați cu atenție fiecare ceașcă pentru a acoperi uniform fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Așezați căni într-o tigaie de 13 x 9 inci; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Combinați zahărul rămas, ouăle, albușurile și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă amestecul uniform peste caramel în Căni pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
6
Adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți la 325 timp de 50 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
8
Scoateți cupele din tigaie; se răcește complet pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore. Slăbiți marginile de cremă cu un cuțit ascuțit și inversați pe farfurii de servire, lăsând caramelul topit să stropească deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuțitCuțit
TigaieTigaie
9
Garnisiți cu nucă de cocos prăjită, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista