Cocktail-uri cu Avocado, creveți și fenicul

Cocktail-uri cu Avocado, creveți și fenicul
Cocktailurile de Avocado, creveți și fenicul sunt un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar băutură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 296 calorii. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 47 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de creveți rege, ceapă de primăvară, avocado și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cocktail-Uri De Creveți, Cocktail-uri Mini creveți, și Cocktail de creveți și fenicul.

Instrucțiuni

1
Faceți pansamentul amestecând uleiul și sucurile de citrice împreună într-un castron mic cu puțină sare și piper, apoi dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Într-un castron, aruncați toate celelalte ingrediente, cu excepția rachetei, împreună cu segmentele portocalii și jumătate din pansament. Împrăștiați frunzele de rachetă în 4 pahare de Martini sau boluri mici, îngrămădiți salata în centru, apoi stropiți cu pansamentul rămas chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista