Cocktail De Creveți Mexicani

Cocktail De Creveți Mexicani
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați cocktailul de creveți Mexicani. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 246 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $ 3.98 pe portie. Acesta funcționează cel mai bine ca un hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 3 ore și 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cocktailul cu usturoi, roșii și suc de scoici, ketchup și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 52%. Rețete similare includ Cocktail De Creveți Mexicani, Cocktail De Creveți Mexicani, și Cocktail De Creveți Mexicani.

Instrucțiuni

1
Așezați creveții într-un castron mare. Se amestecă usturoiul, ceapa roșie și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă RoșieCeapă Roșie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
UsturoiUsturoi
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă cocktailul cu suc de roșii și scoici, ketchup, suc de lămâie, sos de ardei iute și hrean. Se condimentează cu sare. Amestecați ușor avocado. Acoperiți și refrigerați 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Cocktail De SucCocktail De Suc
HreanHrean
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
TomateTomate
SareSare
3
Serviți într-un castron mare sau o oală în boluri individuale.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Esperto Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista