Cocktail de creveți la grătar cu sos de cremă de hrean
Cocktail de creveți la grătar cu sos de cremă de hrean durează aproximativ 16 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 448 calorii, 38g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru 4,55 USD pe porție, primești un fel principal care servește 4. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 45 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de pesmet, hrean, sare grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un pescatarian dieta. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 64%. Rețete similare sunt Cocktail de creveți învelit în slănină cu sos de hrean de caise, Creveți Braconați Cu Smântână Sos De Hrean, și Creveți Old Bay La Grătar Cu Sos De Cocktail De Hrean Cu Lămâie.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți o tigaie la grătar la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
3
Slăbiți cojile de creveți și fluturați-le tăind linia devein din spatele creveților. Aruncați creveții cu 1 linguriță sare grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
1 Lingura Marsala Uscata
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
4
Combinați untul topit cu sucul de lămâie și coaja. Folosind o perie de patiserie, acoperiți creveții cu unt de lămâie și puneți-l pe grătar fierbinte. Creveți la grătar 3 până la 4 minute pe fiecare parte, până la roz și ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Coji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Într-un castron, combinați pesmetul, hreanul, smântâna și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Hrean
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Lăsați crema să se înmoaie în pesmet 2 minute. Slăbiți firimiturile de pâine cu o furculiță. Se amestecă sosul de cayenne sau cayenne și se combină cu smântână. Puneți cantități egale de sos în ramekins pe farfurii individuale sau într-un castron în centru sau 1 platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Aranjați 5 creveți la grătar în centrul a 1 frunză de salată română.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Romaine
Creveți La Grătar
8
Serviți creveții cu Furculițe de fructe de mare alături de sosul de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Creveții funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Lomond Cape Agulhas Sauvignon Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Capul Lomond Agulhas Sauvignon Blanc
Îndrăzneț, dar elegant, acest climat răcoros Sauvignon Blanc este o adevărată reprezentare a diverselor terroir din cel mai sudic vârf al Africii. Aromele unice de fructe de piatră albă și o mineralitate frumoasă sunt un produs clasic al brizei răcoroase a mării.