Cocktail De Creveți
Cocktail de creveți ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 10,21 USD pe porție. O porție conține 484 calorii, 64G de proteine, și 9g de grăsime. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare kosher, hrean și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Shrimp Cocktail Bar: Sos Clasic De Cocktail, Crema De Avocado, Remoulade, Cocktail de creveți, ananas și Avocado (Cocktail de Camarones con pi Inta y Aguacate), și Cocktail de creveți prăjiți cu sos picant de Cocktail Sriracha.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Folosind o foarfecă sau un cuțit zimțat, faceți o incizie în partea din spate a creveților, urmând pista intestinală. Eviscerați creveții și clătiți sub apă rece, lăsând cojile intacte.
Puneți creveții curățați într-un castron cu saramură și refrigerați amestecul timp de 20 până la 25 de minute. În timp ce creveții sunt sărate, puneți roșiile, sosul de chili, hreanul, zahărul, piperul și sarea în robotul de bucătărie și amestecați până se omogenizează. Refrigerați sosul de cocktail până când este gata de servit.
Așezați o foaie de copt sau o tigaie pentru broiler sub cuptor broiler și preîncălziți timp de 5 minute.
Scoateți creveții din saramură și scurgeți bine. Clătiți creveții sub apă rece și uscați pe prosoape de hârtie. Într-un castron mare, aruncați creveții cu ulei de măsline și presărați cu condimente Old Bay, dacă doriți.
Așezați creveții pe o tigaie cu foi sfârâitoare și reveniți imediat la broiler. După 2 minute, întoarceți creveții cu o pereche de clești. Întoarceți creveții la broiler timp de 1 minut.
Transferați pe o foaie de cookie rece. La frigider imediat.
După ce creveții s-au răcit, aranjați cu sos de cocktail într-un pahar de martini sau după dorință.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.