Cocktail De Creveți

Cocktail De Creveți
Cocktail de creveți ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 10,21 USD pe porție. O porție conține 484 calorii, 64G de proteine, și 9g de grăsime. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare kosher, hrean și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Shrimp Cocktail Bar: Sos Clasic De Cocktail, Crema De Avocado, Remoulade, Cocktail de creveți, ananas și Avocado (Cocktail de Camarones con pi Inta y Aguacate), și Cocktail de creveți prăjiți cu sos picant de Cocktail Sriracha.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Folosind o foarfecă sau un cuțit zimțat, faceți o incizie în partea din spate a creveților, urmând pista intestinală. Eviscerați creveții și clătiți sub apă rece, lăsând cojile intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
CrevețiCreveți
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
3
Puneți creveții curățați într-un castron cu saramură și refrigerați amestecul timp de 20 până la 25 de minute. În timp ce creveții sunt sărate, puneți roșiile, sosul de chili, hreanul, zahărul, piperul și sarea în robotul de bucătărie și amestecați până se omogenizează. Refrigerați sosul de cocktail până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
Sos De ChiliSos De Chili
HreanHrean
TomateTomate
PiperPiper
CrevețiCreveți
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
4
Așezați o foaie de copt sau o tigaie pentru broiler sub cuptor broiler și preîncălziți timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
CuptorCuptor
5
Scoateți creveții din saramură și scurgeți bine. Clătiți creveții sub apă rece și uscați pe prosoape de hârtie. Într-un castron mare, aruncați creveții cu ulei de măsline și presărați cu condimente Old Bay, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Old Bay CondimenteOld Bay Condimente
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CrevețiCreveți
SaramurăSaramură
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
BolBol
6
Așezați creveții pe o tigaie cu foi sfârâitoare și reveniți imediat la broiler. După 2 minute, întoarceți creveții cu o pereche de clești. Întoarceți creveții la broiler timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
CleșteClește
TigaieTigaie
7
Transferați pe o foaie de cookie rece. La frigider imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
După ce creveții s-au răcit, aranjați cu sos de cocktail într-un pahar de martini sau după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CocktailSos De Cocktail
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
CrevețiCreveți

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista