Cocktail de Crab cu chipsuri de parmezan
Cocktail Crab cu chips-uri parmezan ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 115 calorii. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână arpagic, parmezan, mango și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Hot Crab Rangoon Dip cu jetoane de tone câștigate, Crab Rangoon Dip cu chipsuri Wonton, și Chipsuri crocante de var cu Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a prepara amestecul de crab, combinați primele 13 ingrediente într-un castron mediu, amestecând bine cu un tel.
Adăugați carne de crab; aruncați ușor pentru a acoperi. Acoperiți și răciți până când sunt gata de utilizare.
Pentru a pregăti salsa, combinați ananasul, mango, ardeiul gras și arpagicul; acoperiți și răciți până când sunt gata de utilizare.
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti chipsuri, întindeți 1 lingură de brânză într-un cerc de 3 inci pe o foaie de copt. Repetați procedura cu restul de 1 lingură de brânză, lăsând cel puțin 2 inci între cercuri.
Coaceți la 350 timp de 8 minute sau până când brânza începe să se rumenească.
Scoateți tigaia din cuptor; ridicați cu grijă chipsurile din tigaie cu o spatulă și așezați-le pe un suport de sârmă. Se răcește complet.
Lingură 1/2 cană amestec de crab în fiecare din 2 pahare de martini sau boluri mici; acoperiți fiecare porție cu 2 linguri de salsa și 1 cip.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau