Cocktail Academy
Cocktailul Academiei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de băuturi. Această rețetă fără gluten și vegană servește 2 și costă $ 9.31 pe portie. O porție conține 792 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Dacă aveți la îndemână portocale, gheață, lichior de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Cu o lingură scorul de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Cocktail Academy, Pofta > un tribut adus lui Brad Pitt și premiul meu Oscar Round-Up, și Pui Divan macaroane și brânză și o vineri Faves Premiul Oscar Round-Up pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați vodca, lichiorul de portocale, sucul de afine și sucul de lămâie într-un ulcior. Se amestecă bine și se toarnă în 2 pahare merlot umplute cu gheață. Scorați o portocală de sus în jos în felii de 1/4 inci. Îndepărtați și răsuciți pentru a face o garnitură.
Garnisiți băutura cu răsucire portocalie și serviți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros_roxix de Pinot Noir, cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.