Cochinita Pibil
Cochinita Pibil ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 175 calorii, 22g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, frunze de banane, fund de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Cochinita Pibil (Puerco Pibil), Cochinita Pibil, și Cochinita Pibil Tacos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. tăiați excesul de grăsime din carnea de porc.
Într-un bol de amestecare, combinați pasta achiote, oțetul, oregano, sucul de portocale și usturoiul.
Tăiați miezul central din frunzele de banană și rulați-le sub apă fierbinte de la robinet până când frunzele devin moi și flexibile.
Îndepărtați excesul de apă din frunze și așezați-le, marginile lungi ușor suprapuse, pe blat.
Așezați friptura într-un bol mare de amestecare și adăugați o cantitate generoasă de sare și piper.
Adăugați amestecul achiote și acoperiți friptura cu amestecul.
Așezați friptura pe frunzele de banană și înfășurați-o bine, acoperind complet suprafața fripturii.
Așezați friptura pe un suport în interiorul unei tigaie.
Adăugați 2 căni de apă pe fundul tigaiei, cort cu folie și puneți-o la cuptor timp de 20 de minute.
Reduceți căldura la 275 grade F și prăjiți timp de 6 ore.
Se servește cu ceapă roșie murată, tortilla caldă de porumb și salsa.