Cochinita Pibil

Cochinita Pibil
Cochinita Pibil ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 175 calorii, 22g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, frunze de banane, fund de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Cochinita Pibil (Puerco Pibil), Cochinita Pibil, și Cochinita Pibil Tacos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. tăiați excesul de grăsime din carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Într-un bol de amestecare, combinați pasta achiote, oțetul, oregano, sucul de portocale și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Annatto PasteAnnatto Paste
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Se amestecă bine.
5
Tăiați miezul central din frunzele de banană și rulați-le sub apă fierbinte de la robinet până când frunzele devin moi și flexibile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Îndepărtați excesul de apă din frunze și așezați-le, marginile lungi ușor suprapuse, pe blat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Așezați friptura într-un bol mare de amestecare și adăugați o cantitate generoasă de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
8
Adăugați amestecul achiote și acoperiți friptura cu amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnnattoAnnatto
9
Așezați friptura pe frunzele de banană și înfășurați-o bine, acoperind complet suprafața fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
10
Așezați friptura pe un suport în interiorul unei tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
11
Adăugați 2 căni de apă pe fundul tigaiei, cort cu folie și puneți-o la cuptor timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Reduceți căldura la 275 grade F și prăjiți timp de 6 ore.
13
Se servește cu ceapă roșie murată, tortilla caldă de porumb și salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Dientes De AjoDientes De Ajo
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Revista