Cobblerul de afine simplu și dulce ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă face 12 porții cu 238 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de umplutură de plăcintă cu afine premium lucky leaf, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Cobbler Proaspăt De Afine Cu Sos De Afine, Cizmar Simplu Cu Fructe De Pădure, și Cizmar Simplu De Căpșuni.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Topiți untul și turnați într - o caserolă sau o tigaie de 2 sau 2,5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Se amestecă zahărul, făina și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Lapte
4
Se toarnă amestecul peste unt, dar nu se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
5
Se toarnă deasupra umplutura LUCKY LEAF Premium Blueberry Pie, dar nu se amestecă.
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.