Cobbler De Mere Fără Gluten

Cobbler De Mere Fără Gluten
Reteta fără gluten Apple Cobbler ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 55 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 300 de calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,19 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina de sorg, sucul de lămâie proaspăt stors și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 389 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cobbler De Afine – Fără Gluten, Cobbler Cu Fructe De Pădure Fără Gluten, și Cobbler De Mure Fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ingredientele uscate într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Combinați laptele de migdale, margarina și extractul de vanilie într-un castron mic.Adăugați încet umed pentru a se usca în timp ce amestecați. Nu amestecați prea mult. Se amestecă până se încorporează.Se amestecă merele și sucul de lămâie împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
2 Linguri Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire2 Linguri Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați suc de trestie evaporat, făină, scorțișoară și extracte și amestecați împreună.Preîncălziți cuptorul la 350 buc.Ungeți un vas de copt de 8 cm de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Trestie EvaporatSuc De Trestie Evaporat
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se toarnă amestecul de mere în vasul pregătit și se aruncă toppingul de biscuiți deasupra cu lingura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
5
Coaceți timp de 35-40 de minute sau până când cizmarul este Bulbuc și toppingul este maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Forge beciuri Classique Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista