Cobbler cu fructe cu topping crocant de migdale

Cobbler cu fructe cu topping crocant de migdale
Cobbler cu fructe cu topping crocant de migdale este o rețetă sudică care servește 8. Pentru 1,43 USD per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 425 de calorii, 6 g de proteine și 23 g de grăsimi. Vă este adus de Allrecipes. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Mergeți la magazin și cumpărați ovăz, praf de copt, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Cu un scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cizmarul de afine și mere cu topping de migdale, Cobbler de căpșuni și rubarbă (fără gluten cu un topping de migdale și ovăz) și Crunchy Cranberry Almond Greek Iaurt Fruit Dip.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin Spumant, Port, Riesling, Moscato Dasti, Zinfandel

Crem Sherry, Vinul spumant și Porto sunt alegeri excelente pentru Cobbler. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista