Coaste În Stil Memphis
Coaste în stil Memphis este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 104G de proteine, 64G de grăsime, și un total de 1065 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.32 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână muștar, chimen măcinat, muștar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Memphis-stil beat-porc BBQ coaste, Coaste De Porc În Stil Memphis, și Coaste De Porc La Grătar În Stil Memphis pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați pielea subțire, de hârtie, din spatele fiecărui suport de coaste, trăgând-o într-o foaie cu degetele, folosind colțul unui prosop de bucătărie pentru a obține o prindere sigură sau cu clești.
Combinați boia, piperul negru, zahărul brun, sarea, sarea de țelină, cayenne, pudra de usturoi, muștarul uscat și chimenul într-un castron mic și bateți pentru a amesteca. Frecați două treimi din acest amestec peste coastele de pe ambele părți, apoi transferați coastele într-o tigaie. Acoperiți și lăsați să se vindece, la frigider, timp de 4 până la 8 ore.
Se amestecă oțetul de cidru, muștarul și sarea într-un castron și se lasă deoparte.
Configurați grătarul pentru grătar indirect și așezați o tigaie mare de picurare în centru.
Dacă utilizați un grătar pe gaz, așezați toate așchii de lemn în cutia pentru fumător și preîncălziți grătarul la mare; când apare fum, reduceți căldura la mediu.
Dacă folosiți un grătar cu cărbune, preîncălziți-l la mediu.
Când sunteți gata de gătit, dacă folosiți un grătar cu cărbune, aruncați așchii de lemn pe cărbuni.
Ungeți și ungeți grătarul. Aranjați coastele pe grătarul fierbinte peste tava de picurare. Acoperiți grătarul și fumați gătiți coastele timp de 1 oră.
Când coastele s-au fiert timp de o oră, descoperiți grătarul și periați coastele cu sosul de mop (dacă utilizați). Acoperiți din nou grătarul și continuați să gătiți coastele până când sunt fragede și aproape gata, cu 1/4 până la 1/2 oră mai mult pentru coastele din spate ale bebelușului, cu 1/2 până la 1 oră mai mult pentru spareribs. Coastele se fac atunci când carnea este foarte fragedă și s-a micșorat înapoi de la capetele oaselor. Dacă utilizați un grătar cu cărbune, va trebui să adăugați 10 până la 12 cărbuni proaspeți pe fiecare parte după 1 oră. Cu cincisprezece minute înainte ca coastele să fie terminate, condimentați-le cu restul de frecare, stropindu-le.
Pentru a servi, tăiați rafturile în jumătate sau, pentru un efect de îngropare a farfuriilor, lăsați-le întregi.
Extras din grătar! Biblia ediția a 10-a aniversare. 1998, 2008 de Steven Raichlen. Muncitor