Coaste Spate De Bizon Afumate
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 8 calorii. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar, sare de usturoi, cimbru măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Coaste Spate Afumate Pentru Bebeluși, Coaste Spate Afumate Pentru Bebeluși, și Afumat Gratar Copil Înapoi Coaste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește un aragaz la 230 de la 250 de la F.
Scoateți coastele din frigider și conturați-le cu un cuțit ascuțit și ascuțit.
Combinați toate ingredientele pentru frecare într-un castron mic și amestecați bine. Condimentați coastele peste tot cu frecarea.
Ungeți grătarul și așezați coastele pe el partea osoasă în jos la foc indirect. Acoperiți și gătiți timp de 1 până la 1 1/2 ore. Întoarceți și gătiți încă 45 de minute, apoi întoarceți și gătiți încă 45 de minute sau până când se desprinde.
Creșteți căldura la 350 la 400 la 400 F. glazurați coastele cu sosul și gătiți timp de 5 până la 7 minute, având grijă să nu ardeți coastele, apoi întoarceți și glazurați din nou și gătiți încă 5 până la 7 minute. Repetați de 2 sau 3 ori, dacă doriți.
Transferați coastele pe o tăietură și lăsați-le să se odihnească, acoperite lejer cu folie de aluminiu, timp de 10 până la 15 minute.
Tăiați coastele în bucăți individuale și serviți cu sos de grătar.
Retipărit cu permisiunea celor mai bune rețete de coaste din America de Ardie A. Davis și Chef Paul Kirk, Editura Andrews McMeel 2012