Coaste scurte fierte cu cartofi și mere " stil Risotto

Coaste scurte fierte cu cartofi și mere
Reteta fiert coaste scurte cu cartofi și mere " stil Risotto este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 6. Pentru $ 7.19 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1344 calorii, 45g de proteine, și 102G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 78 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de usturoi, sare de mare, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Încercați Coaste Scurte Fierte În Stil Barbeque, Coaste scurte de vită în stil Flanken fiert Chile și portocaliu, și Balsamic-coaste scurte fierte cu cartofi piure de hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se usucă coastele scurte și se pun într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se presară cu 1/2 linguriță sare. Acoperiți și refrigerați 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Poziționați un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Într-o oală grea, mare, rezistentă la cuptor, la foc moderat, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline până la fumat. Lucrând în 2 loturi (ștergeți tigaia curată și adăugați 1/4 cană de ulei rămas între loturi), căutați coastele, rotind cu clești, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 8 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Transferați coastele într-un castron mare. Nu curățați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați ceapa, usturoiul, morcovii, țelina și merele în oală. La foc moderat, sotati pana cand legumele si merele incep sa se inmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați vinul și aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați Roșia pură și bulionul de pui, apoi întoarceți coastele, împreună cu orice sucuri acumulate, în oală. Asigurați-vă că coastele sunt complet acoperite cu lichid; adăugați apă sau stoc suplimentar, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Se presară cu restul de 1/2 linguriță de sare și piper și se amestecă frunzele de dafin. Acoperiți oala, transferați-o în cuptor și fierbeți coastele timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Descoperiți coastele și continuați să fierbeți până când carnea este fragedă și începe să cadă de pe os, aproximativ 45 de minute. Scoateți ușor coastele din oală și transferați-le într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Când coastele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, tăiați orice exces de grăsime și, dacă doriți, îndepărtați carnea din oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
12
Se toarnă lichidul de fiert printr-o sită cu ochiuri fine într-o oală mare curată, apăsând pe orice solide. Aruncați solidele și îndepărtați orice grăsime din lichidul de fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
13
Puneți lichidul de fierbere la foc mare, acoperiți și aduceți la fierbere. Coborâți focul și fierbeți, neacoperit, până se reduce ușor, aproximativ 20 de minute. Întoarceți coastele, împreună cu orice sucuri acumulate, în oală și fierbeți până se încălzește, aproximativ 5 minute. Faceți înainte: coastele scurte pot fi preparate înainte și refrigerate, în lichidul de fierbere, până la 2 zile. Reîncălziți coastele scurte în lichidul lor de fierbere într-o oală mare și grea, la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1
Tapetați o foaie de copt cu 2 straturi de prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Într-o cratiță medie la foc mare, aduceți apa sărată la fierbere (folosiți aproximativ 1 lingură de sare pentru fiecare 4 litri de apă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați cartofii și merele și fierbeți, neacoperite, până când abia încep să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4
Scurgeți cartofii și merele și transferați-le pe foaia de copt tapetată cu un prosop de hârtie pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Într-o cratiță mică, grea, la foc moderat, încălziți 1 lingură de unt până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Se adauga ceapa si usturoiul si saut pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați vinul și gătiți până se evaporă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați cartofii, merele și bulionul de pui și fierbeți, amestecând continuu, până când lichidul este absorbit și amestecul este cremos și ușor îngroșat, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
9
Scoateți oala de pe foc și amestecați brânza, lingura rămasă de unt și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1
Împărțiți merele și cartofii în 6 farfurii. Aranjați 1 coastă scurtă pe fiecare farfurie, apoi stropiți cu lichid de fiert și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier

Ingrediente

4frunze de dafin uscate întregifrunze de dafin uscate întregi0Bucăți de caramele Heath Barcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș2kilogramecoaste scurte de carne de vităcoaste scurte de carne de vită31 litru de lapte integral, la temperatura camereimorcovi, curățați și tăiați în zaruri marimorcovi, curățați și tăiați în zaruri mari31 litru de lapte integral, la temperatura camereitulpini de țelină, tăiate în zaruri maritulpini de țelină, tăiate în zaruri mari4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin roșu secvin roșu sec1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb crisp, uscatvin alb crisp, uscat4cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat21 litru de lapte integral, la temperatura camereiMere Granny Smith, decojite, miez și tăiate în zaruri mariMere Granny Smith, decojite, miez și tăiate în zaruri mari2mariGranny Smith mere, decojite, miez, și se taie în zaruri miciGranny Smith mere, decojite, miez, și se taie în zaruri mici1Suc de lămâieSuc de lămâie1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstoc de pui sau bulion de pui cu conținut scăzut de sodiustoc de pui sau bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu2Ceapa galbena medie, tocatastoc de pui sau bulion de pui cu conținut scăzut de sodiustoc de pui sau bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)1(vinete)ceapa, tăiată în zaruri miciceapa, tăiată în zaruri mici31 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapa, tăiată în zaruri mariceapa, tăiată în zaruri mari1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiluncii parmezan, ras fin (aproximativuncii parmezan, ras fin (aproximativ1Bucăți de caramele Heath Barsare de mare finăsare de mare fină1Oreos dublu umplutsare de mare finăsare de mare fină2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.roșii strecurate pur apcroumeroșii strecurate pur apcroume23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesăratunt nesărat1capusturoi, decojit și cuișoare lăsate întregiusturoi, decojit și cuișoare lăsate întregi2mariCartofi Yukon Gold, curățați și tăiați în zaruri miciCartofi Yukon Gold, curățați și tăiați în zaruri mici

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Colecția Raymond R Merlot
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Revista