Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Coaste scurte dulci și acre ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 4,67 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 81g de grăsime, și un total de 1040 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, boia de ardei, scallions și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Rețete similare includ Crockpot rodii dulci și acri coaste scurte cu mămăligă cremoasă, Coaste scurte de vită înăbușite cu crupe de hrean brânzos și sos de Porter dulce și acru, și Coaste scurte dulci și picante.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. condimentați coastele scurte cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez sau oală rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Adăugați coastele scurte și maro pe toate părțile, aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
4
Transferați carnea pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
5
Adăugați ceapa, usturoiul, tulpinile de țelină tocate și ardeiul în oală și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(24 De Număr)
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând, până când începe să se rumenească, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
7
Adăugați 6 căni de apă și 2 lingurițe de sare și amestecați, răzuind orice bucăți rumenite din fundul oalei. Întoarceți carnea în oală și aduceți-o la foc mic. Acoperiți, transferați la cuptor și gătiți 1 oră, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Între timp, curățați ciorba tocată, sucul de lămâie, căpșunile, frunzele de țelină, 1 1/2 căni de apă și 1 linguriță de sare într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ghimbir întreg, Zdrobit
Chard Elvețian
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Scoateți oala din cuptor; amestecați piureul de ciorbă, sfecla, morcovii, cartofii dulci și zahărul. Întoarceți vasul la cuptor și gătiți, neacoperit, până când carnea și legumele sunt fragede, dar își păstrează forma, 1 oră, 30 de minute până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
Sifonada De Frunze De Kale
Chard Elvețian
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Scoateți oasele de pe coastele scurte; îndepărtați grăsimea de pe Sos. Condimentează cu sare și piper. Puneți carnea, legumele și sosul în boluri puțin adânci.
Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.