Coaste Scurte De Vită În Stil Texas
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 8 calorii. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână hârtie de măcelar, lemn de fumat, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Coaste Scurte De Vită În Stil Coreean La Grătar, Coaste scurte de vită în stil Flanken fiert Chile și portocaliu, și Aragaz Sub Presiune Coaste Scurte De Vită Dezosate În Stil Asiatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic combinați piperul, sarea și praful de usturoi (dacă utilizați) pentru a face frecarea. Condimentați coastele peste tot cu frecare.
Aprindeți fumătorul sau grătarul la 225 cm.F, adăugând bucăți de bucăți de lemn de fumat (vezi linkul de cumpărături de mai sus) la temperatură. Când lemnul este aprins și produce fum, așezați coastele în fumător sau grătar, carnea cu fața în sus și fumați până când un termometru citit instantaneu înregistrează 165 de metri F atunci când este introdus în partea cea mai groasă a coastelor.
Înfășurați fiecare raft de coaste strâns în hârtie de măcelar și reveniți la fumător. Continuați să gătiți până când un termometru cu citire instantanee înregistrează 185 de metri cubi F atunci când este introdus în partea cea mai groasă a coastelor. Nu trebuie să existe rezistență la introducerea termometrului în carne.
Transferați coastele într-un răcitor gol și lăsați să se odihnească cel puțin 30 de minute, până la 3 ore. Tăiați coastele în oase individuale și serviți.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Coaste scurte de vită pot fi împerecheate cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. GEN5 Merlot cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![GEN5 Merlot]()
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019