Coaste Scurte Bourguignonne

Coaste Scurte Bourguignonne
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați scurt Rib Bourguignonne. Această rețetă face 4 porții cu 1553 calorii, 56G de proteine, și 115g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.07 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, sare, stoc de carne de vită sau și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de mămăligă dintr - o nouă întoarcere în sud, Fondue Bourguignonne, și Carne De Vită Bourguignonne pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 până la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați făina, ardeiul, ardeiul cayenne și ardeiul negru într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați coastele scurte, acoperindu-le ușor în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
4
Într-un cuptor olandez mare sau o oală adâncă rezistentă la cuptor la foc mediu, topiți untul până devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Adăugați coastele, scuturând orice exces de făină. Căutați carnea până se rumenesc, mișcând coastele în jurul lor acoperindu-le cu untul. În aceeași oală, se sotează slănina timp de 2 până la 3 minute, apoi se adaugă ceapa, șalotele, ciupercile, țelina și morcovii și se sotează până devin aurii. Degajează tigaia cu vinul roșu, adăugând puțin câte puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Lăsați să se reducă la foc mare timp de 1 minut.
7
Adăugați restul de vin și carne de vită și aduceți la foc mic. Odată ce lichidul a ajuns la foc mic, acoperiți și gătiți la cuptor timp de 2 până la 3 ore. Gustați și reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Coaste scurte de vită pot fi împerecheate cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care îl puteți încerca este Tinga Rio Reserve Merlot. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tinga Rio Reserve Merlot
Tinga Rio Reserve Merlot
De culoare roșu rubiniu, cu note de zmeură și căpșuni pe nas. Condimentele dulci au venit pe palat din stejarul francez și American, iar palatul se termină cu taninuri rotunde moi. Certificat Vegan durabil și certificat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista