Coaste Picante De Porc Glazurate Cu Miere-Muștar
Coaste picante de porc glazurate cu miere-muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 683 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $2.71 pe portie. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână fulgi de piper, miere, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce este destul de bun. Încercați Coaste Glazurate Cu Muștar De Miere, Coaste de rezervă de porc cu sos de muștar de miere, și Raft glazurat cu miere de coaste de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul pentru căldură medie și grătar ușor de ulei.
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu.
Se caleste ceapa tocata aproximativ 5 minute, sau pana se caramelizeaza. Se amestecă miere, muștar și oțet. Se condimentează cu piper roșu zdrobit, condimente Cajun, sare și piper negru. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Presărați generos coaste cu sare și piper pe ambele părți.
Așezați coastele pe grătar, acoperiți și deschideți orificiile de ventilație la jumătate. Gatiti 35 de minute. Întoarceți coastele o dată, asigurându-vă că nu sunt prea gătite.
Ungeți vârfurile de coaste cu sos și gătiți acoperite timp de 5 până la 10 minute întoarceți coastele, acoperiți și gătiți încă 5 până la 10 minute.
Scoateți coastele de pe grătar.
Încălziți sosul rămas și serviți ca sos de scufundare sau ștergere.