Coaste Glazurate De Arțar
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Coaste glazurate de arțar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 561 calorii, 44G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,6 USD pe porție. 262 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coaste de porc pentru copii, zahăr brun, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 90%. Rețete similare sunt Coaste Glazurate De Arțar, Coaste Glazurate De Arțar, și Coaste Glazurate De Arțar.
Instrucțiuni
Așezați coastele într-o oală mare și acoperiți cu apă. Acoperiți și fierbeți timp de 1 oră sau până când carnea este fragedă.
Scurgeți și transferați coastele într-un vas superficial.
Într-o cratiță mică, amestecați împreună siropul de arțar, zahărul brun, ketchup-ul, oțetul, sosul Worcestershire, sarea și pudra de muștar. Aduceți la fierbere scăzută și gătiți timp de 5 minute, amestecând frecvent. Se răcește ușor, apoi se toarnă peste coaste și se marinează la frigider timp de 2 ore.
Pregătiți grătarul pentru gătit cu căldură indirectă.
Scoateți coastele din marinată.
Transferați marinada într-o cratiță mică și fierbeți câteva minute.
Grătar ușor de ulei. Gatiti aproximativ 20 de minute, ungand frecvent cu marinada fiarta, pana cand este glazurat frumos.