Coaste De Porc În Stil Rustic Fierte Cu Bere

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste de porc în stil rustic. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 541 calorii, 45g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Pentru $3.97 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați coaste de porc, bulion de pui, frunze de dafin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma frunzele de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Beer ' n BBQ fiert țară stil coaste de porc, Coaste De Porc Fierte În Stil Rustic, și Coaste de porc fierte în stil rustic, legume prăjite și sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. Se usucă coastele, se condimentează cu sare și se presară cu 1/2 linguriță de boia.
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Adăugați coastele în loturi și gătiți până se rumenesc, aproximativ 8 minute pe fiecare parte.
Adăugați ceapa și gătiți până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Adăugați restul de 1 linguriță de boia și condimentați cu sare.
Adăugați berea; aduceți la fierbere și gătiți până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 8 minute, răzuind fundul oalei cu o lingură de lemn.
Adăugați bulionul de pui, frunzele de dafin și cimbru; când lichidul începe să fiarbă, readuceți coastele în oală și transferați-le în cuptor. Gatiti, neacoperit, intorcand coastele o data sau de doua ori, pana cand carnea este aproape frageda, aproximativ 1 ora.
Se amestecă oțetul și mierea într-o cană de măsurare.
Scoateți oala din cuptor și puneți-o pe plită; aduceți la foc mic la foc mediu.
Adăugați amestecul de oțet și aduceți la fierbere, apoi readuceți oala la cuptor. Continuați să fierbeți, neacoperit, până când coastele sunt fragede, încă 15 până la 20 de minute. Întoarceți oala pe plită și transferați coastele pe o farfurie. Aduceți sosul la fiert la foc mediu; îndepărtați grăsimea și gătiți până se îngroașă, 10 până la 15 minute. Întoarceți coastele în oală și încălziți-le. Aruncați frunzele de dafin și cimbru. Fotografie de Con Poulos
Vin recomandat: Pinot Noir, Shiraz, Zinfandel
Pinot Noir, Shiraz și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru coaste de porc. Coaste de porc și alte porcine la grătar cu sosuri dulci și picante funcționează bine cu aceste vinuri roșii. Ai putea încerca pivnițele Twomey de Silver Oak Russian River Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
![Pivnițe Twomey de stejar Argintiu râul rus Pinot Noir]()
Pivnițe Twomey de stejar Argintiu râul rus Pinot Noir
Pinot Noir, valea râului rus din 2009, are o culoare rubinie cu accente violete și un nas complex de petale proaspete de trandafir, liliac, mere confiate, condimente dulci de copt și o notă de mentă. Are un atac bogat, larg asupra palatului și note de caramel, butterscotch și fructe roșii coapte. Acest vin expresiv are un finisaj echilibrat de fructe, condimente, aciditate naturală strălucitoare și taninuri cu granulație fină.