Coaste De Porc Glazurate Picante
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap? Coaste de porc glazurate picante ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 362 calorii, 34G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, zahăr brun, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Coaste De Porc Glazurate Coreene Picante, Coaste de porc la grătar glazurate cu portocale dulci și picante, și Coaste De Porc Glazurate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți gochujang, zahărul brun, sosul de soia, oțetul și uleiul într-un castron mic până se omogenizează; condimentează cu sare.
Aruncați coaste și jumătate de marinată într-un vas de copt de 13x9"; puneți deoparte marinada rămasă. Acoperiți coastele cu folie și răciți cel puțin 4 ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Coaceți coastele, acoperite, până când carnea este fragedă, aproximativ 1 oră. Descoperiți și creșteți temperatura cuptorului la 450 buc. F. prăjiți, întoarceți ocazional și periați cu marinată rezervată în ultimele 5 minute, până când coastele sunt rumenite profund, glazurate și fragede cu furculița, cu 40-45 de minute mai mult.
Faceți înainte: coastele pot fi marinate cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.