Coaste De Porc Glazurate Coreene Picante
Reteta picant coreeană coaste de porc glazurate ar putea satisface pofta coreeană în aproximativ 1 oră. Pentru $5.28 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 1366 calorii, 120g de proteine, și 79G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de sos de soia, zahăr brun, ulei de susan asiatic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este grozav. Încercați Coaste De Porc Glazurate Picante, Coaste de porc la grătar glazurate cu portocale dulci și picante, și Carne De Porc Coreeană Picantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare așezată peste 2 arzătoare, acoperiți coastele cu apă rece și aduceți la fierbere la foc moderat. Se fierbe 5 minute.
Transferați coastele pe o farfurie mare; aruncați apa.
Întoarceți tigaia la cele 2 arzătoare și adăugați apa.
Adăugați coastele și ghimbirul; aduceți la fierbere.
Adăugați zahărul, usturoiul, sosul de soia, uleiul de susan și fulgii de chile. Se acoperă cu folie și se fierbe la foc moderat timp de 7 minute. Se fierbe la foc moderat, întorcând coastele de câteva ori, până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Transferați coastele pe o foaie mare de copt cu margini, cu partea cărnoasă în jos. Se fierbe lichidul de fiert până se îngroașă și se aromează intens, aproximativ 10 minute. Strecurați lichidul; ar trebui să aveți aproximativ 2 căni.
Periați cu generozitate coastele cu lichidul de fierbere și fierbeți la 4 inci de la foc, rotind tigaia, până când este glazurată și ușor carbonizată, aproximativ 3 minute. Întoarceți coastele cu carnea în sus și periați din nou cu lichidul de fiert. Se fierbe, se periază ocazional și se rotește tigaia, până când coastele sunt glazurate, aproximativ 4 minute.
Se lasă să se odihnească 5 minute, apoi se taie între coaste, se movilă pe un platou și se servește.