Coaste De Porc Din Texas
Coastele de porc din Texas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă $ 4.89 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 81G de proteine, 113g de grăsime, și un total de 1814 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. 239 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, zahăr, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 13 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 92%. Rețete similare includ Texas BBQ coaste, Coaste Scurte De Vită În Stil Texas, și Cotlete de porc sau coaste de porc cu sos de ananas de caise.
Instrucțiuni
Curățați coastele și îndepărtați excesul de grăsime. Într-un castron mediu, amestecați împreună zahărul, 1/4 cană sare, piper negru măcinat, boia de ardei, 1 linguriță piper cayenne și praf de usturoi. Înveliți coastele din belșug cu amestec de condimente.
Așezați coastele în două tigăi de prăjire de 10x15 inci, strângând două rafturi de coaste pe tigaie. Acoperiți și refrigerați cel puțin 8 ore.
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (135 grade C).
Coaceți neacoperit timp de 3 până la 4 ore sau până când coastele sunt fragede și aproape că se destramă.
Îndepărtați 5 linguri de picături de pe fundul tăvilor de prăjire și puneți-le într-o tigaie la foc mediu. Gatiti ceapa in picaturi de tigaie pana se rumeneste usor si se inmoaie. Se amestecă ketchup-ul și se încălzește încă 3 până la 4 minute, amestecând constant. Apoi, amestecați în apă și zahăr brun și condimentați după gust cu piper cayenne, sare și piper. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți timp de 1 oră, adăugând apă după cum este necesar pentru a obține grosimea dorită.
Preîncălziți grătarul pentru căldură medie-mică.
Când sunteți gata de grătar, adăugați așchii de lemn înmuiate pe cărbuni sau în cutia de fum a unui grătar pe gaz. Grătar ușor de grătar cu ulei.
Așezați coaste pe grătar două rafturi simultan, astfel încât să nu fie aglomerate. Gatiti timp de 20 de minute, rotind ocazional. Ungeti coaste cu sos în ultimele 10 minute de gratar, astfel încât sosul nu arde.
Vin recomandat: Pinot Noir, Shiraz, Zinfandel
Pinot Noir, Shiraz și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru coaste de porc. Coaste de porc și alte porcuri la grătar cu sosuri dulci și picante funcționează bine cu aceste vinuri roșii. Ai putea încerca Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.