Coaste De Grătar Cu Panglică Albastră

Coaste De Grătar Cu Panglică Albastră
Coaste de grătar cu panglică albastră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 691 calorii, 39G de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.07 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați carne de porc, ceapă, pudră de chili și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, Plăcintă Cu Mere Cu Panglică Albastră, și Pâine De Carne Cu Panglică Albastră.

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegerile mele de top pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Valravn Old Vine Zinfandel cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Valravn Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Valravn Vechi De Viță De Vie Zinfandel
O aromă foarte ridicată de sos de fructe de pădure care fierbe emană din pahar. În gură există o cascadă de fructe albastre și roșii deopotrivă, compuse din cantități abundente de compot de afine, cassis și mure, cu cel mai slab indiciu de portocaliu de sânge care persistă în jurul perimetrului miezului. Este încadrat într-o aromă de fasole mocha și ganache de ciocolată. Finisajul energic și lung prezintă un sentiment de prospețime care invită la băut în continuare.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista