Coaste de bivol cu glazură de roșii
Coaste de bivol cu glazură de roșii este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 222 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână oțet de cidru, pastă de roșii, coaste de rezervă de bivol și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Coaste de porc cu glazură de portocale și roșii, Grătar: coaste fierte cu ananas cu glazură de roșii miere-usturoi, și Coaste Scurte De Bivol Fiert Cu Vin Roșu.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Așezați coastele într-o tigaie mare, cu carnea în sus. Condimentați coastele cu sare și piper negru și presărați usturoiul tocat.
Se toarnă vermutul peste coaste. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 2 ore.
Între timp, într-un castron mic, combinați usturoiul tocat cu oțetul, pasta de roșii, ardeiul roșu zdrobit, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper negru.
Ridicați temperatura cuptorului la 40
Răzuiește usturoiul de pe coaste și aruncă lichidul din tigaie. Așezați coastele pe un suport în tigaia de prăjire, cu carnea în sus și întindeți deasupra un sfert din glazura de oțet.
Coaceți în treimea superioară a cuptorului timp de 1 oră și 20 de minute, perindând coastele la fiecare 20 de minute; coastele trebuie să fie fragede și profund glazurate.
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia între coaste și a servi.