Coaste de bivol cu glazură de roșii

Coaste de bivol cu glazură de roșii
Coaste de bivol cu glazură de roșii este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 222 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână oțet de cidru, pastă de roșii, coaste de rezervă de bivol și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Coaste de porc cu glazură de portocale și roșii, Grătar: coaste fierte cu ananas cu glazură de roșii miere-usturoi, și Coaste Scurte De Bivol Fiert Cu Vin Roșu.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Așezați coastele într-o tigaie mare, cu carnea în sus. Condimentați coastele cu sare și piper negru și presărați usturoiul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Se toarnă vermutul peste coaste. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Între timp, într-un castron mic, combinați usturoiul tocat cu oțetul, pasta de roșii, ardeiul roșu zdrobit, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
4 Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri4 Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Ridicați temperatura cuptorului la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
6
Răzuiește usturoiul de pe coaste și aruncă lichidul din tigaie. Așezați coastele pe un suport în tigaia de prăjire, cu carnea în sus și întindeți deasupra un sfert din glazura de oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
7
Coaceți în treimea superioară a cuptorului timp de 1 oră și 20 de minute, perindând coastele la fiecare 20 de minute; coastele trebuie să fie fragede și profund glazurate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
8
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia între coaste și a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Revista