Coaste coapte cu sos picant de mure

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Coaste coapte cu sos picant de mure ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 657 calorii. Pentru $3.23 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de miere, oțet balsamic, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Coaste Coapte Cu Sos Picant De Mure, Filet Picant De Porc La Grătar Cu Sos De Mure, și Coaste cu sos picant de grătar Bourbon.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Se amestecă pudra de chili, usturoiul și sarea într-un castron mic; frecați amestecul în coaste.
Așezați coaste pe o foaie mare de copt cu margini, cu partea cărnoasă în sus.
Coaceți coaste 50 de minute.
Între timp, piure ingredientele rămase în blender până aproape neted. Se strecoară piureul de mure în cratiță medie grea; aruncați solidele în sită. Gatiti piureul la foc mediu-mare pana se reduce la 1 cana, amestecand frecvent, aproximativ 5 minute. Condimentează sosul după gust cu sare și piper.
Periați coastele cu suficient sos pentru a acoperi. Continuați să coaceți până când sosul se rumeneste și formează glazură groasă, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Tăiați plăcile între oase în coaste individuale.
Se servește cu sosul de mure rămas.