Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Coaste coapte cu sos picant de mure ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 657 calorii. Pentru $3.23 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de miere, oțet balsamic, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Coaste Coapte Cu Sos Picant De Mure, Filet Picant De Porc La Grătar Cu Sos De Mure, și Coaste cu sos picant de grătar Bourbon.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă pudra de chili, usturoiul și sarea într-un castron mic; frecați amestecul în coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Usturoi
Coaste
Sare
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Așezați coaste pe o foaie mare de copt cu margini, cu partea cărnoasă în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Coaceți coaste 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Între timp, piure ingredientele rămase în blender până aproape neted. Se strecoară piureul de mure în cratiță medie grea; aruncați solidele în sită. Gatiti piureul la foc mediu-mare pana se reduce la 1 cana, amestecand frecvent, aproximativ 5 minute. Condimentează sosul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Mure
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Sita
6
Periați coastele cu suficient sos pentru a acoperi. Continuați să coaceți până când sosul se rumeneste și formează glazură groasă, cu aproximativ 10 minute mai mult.