Coasta Perfectă
Această rețetă servește 6 și costă 67 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 60 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 144 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare și piper, unt, cafea și alte câteva ingrediente, o puteți face. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Perfect Prim Rib, Coaste Prime Perfecte Cu Vin Roșu Jus, și Friptura perfectă de vită cu coaste Prime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se usucă carnea de vită, se freacă sarea și piperul peste tot, se pune într-un vas de prăjire sigur pentru cuptor, cu oasele în jos și se lipește un termometru pentru carne în mijlocul celei mai groase părți.Prăjiți într-un cuptor preîncălzit de 232° timp de 10 minute, reduceți temperatura la275 și continuați prăjirea până când temperatura atinge nivelul dorit. (vezi graficul de mai jos)
Scoateți friptura din cuptor și lăsați-o deoparte să se odihnească, acoperită.
Scurgeți toate, cu excepția uneia sau a două linguri de grăsime și încălziți tigaia la foc mediu.
Adăugați vinul roșu și deglazați tigaia.
Adăugați bulionul și cafeaua și fierbeți la foc mic pentru a reduce la jumătate.
Se amestecă amidonul de porumb în apă, se adaugă în sos și se fierbe până se îngroașă.
Se ia de pe foc, se amestecă untul și se condimentează cu sare și piper.