Coaja de ciocolată dulce și sărată
Coaja de ciocolată dulce și sărată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 381 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Dacă aveți unt, chipsuri de ciocolată, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dulce și sărat coaja de ciocolata neagra, Scoarță de vacanță dulce și sărată, și Scoarță de marmură cu fistic și Fleur de Sel: dulce și sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați o tigaie cu jeleu cu folie de aluminiu; pulverizați ușor cu spray de gătit.
Aranjați biscuiții în tigaia pregătită cu jeleu.
Se amestecă zahărul și untul împreună într-o cratiță; se aduce la fierbere, amestecând constant, până se dizolvă zahărul, aproximativ 1 minut.
Se toarnă amestecul de unt peste biscuiți.
Coaceți biscuiții în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, 5 până la 6 minute.
Presărați chipsuri de ciocolată peste biscuiții fierbinți; întindeți chipsuri de ciocolată cu o spatulă de cauciuc până se topește. Sus cu nuci. Refrigerați coaja de ciocolată până când este setată; rupeți în bucăți.