Coaja de ciocolată dulce și sărată

Coaja de ciocolată dulce și sărată
Coaja de ciocolată dulce și sărată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 381 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Dacă aveți unt, chipsuri de ciocolată, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dulce și sărat coaja de ciocolata neagra, Scoarță de vacanță dulce și sărată, și Scoarță de marmură cu fistic și Fleur de Sel: dulce și sărat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați o tigaie cu jeleu cu folie de aluminiu; pulverizați ușor cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Aranjați biscuiții în tigaia pregătită cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se amestecă zahărul și untul împreună într-o cratiță; se aduce la fierbere, amestecând constant, până se dizolvă zahărul, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Se toarnă amestecul de unt peste biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
5
Coaceți biscuiții în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Presărați chipsuri de ciocolată peste biscuiții fierbinți; întindeți chipsuri de ciocolată cu o spatulă de cauciuc până se topește. Sus cu nuci. Refrigerați coaja de ciocolată până când este setată; rupeți în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Pentru LegarePentru Legare
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
ScoarțăScoarță
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista