Coaja Crocantă De Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz
Coaja crocantă de prăjituri cu fulgi de ovăz ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție conține 126 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată semidulce, zahăr granulat, făină de aur și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, care este improvizabil. Rețete similare includ Coaja Crocantă De Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz, Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz Cu Ciocolată: Crocante, Masticabile, Perfecțiune Cookie, și Coaja Crocantă De Mentă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.aliniați foaia de biscuiți cu hârtie pergament de gătit.
Într-un castron mare, amestecați untul, zahărul brun, zahărul granulat și vanilia. Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Se amestecă ușor ovăzul și cerealele. Pe foaia de biscuiți, apăsați aluatul într-un dreptunghi de 12x10 inci, cu grosimea de aproximativ 1/4 inch. (Aluatul va fi sfărâmicios la început.)
Coaceți 20 de minute sau până se rumenesc ferm și auriu. Se răcește 10 minute; scoateți în raftul de răcire cu hârtie pergament încă atașată. Se răcește complet, aproximativ 20 de minute. Rupeți cookie-ul în bucăți neregulate. Scufundați în ciocolată topită.