Coadă de miel înăbușită în vin alb cu rozmarin
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Coada de miel înăbușită în vin alb cu rozmarin ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 380 calorii, 39G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,54 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână sare și piper, rozmarin, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. 33 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Coadă De Miel Înăbușită, Manischewitz-Coadă De Miel Înăbușită, și Ravioli Cu Coadă De Miel Fiert.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați gambe la tigaie fierbinte, și maro toate părțile; acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 12 minute.
Transferați pe o farfurie.
Reduceți căldura la mediu-scăzut și adăugați usturoi în tigaie; gatiti timp de 30 pana la 40 de secunde. Se amestecă ceapa și se continuă gătitul până la translucid, 6 până la 8 minute. Întoarceți coapsele în tigaie și condimentați cu 2 lingurițe de rozmarin proaspăt și sare și piper după gust.
Se toarnă vin, se ridică focul la mediu-înalt și se aduce la foc mic. Reduceți căldura la minim, acoperiți bine și fierbeți până când gambele sunt foarte fragede atunci când sunt străpunse cu un cuțit, 2 până la 2 1/2 ore. Întoarceți o dată sau de două ori în timpul gătitului și adăugați apă după cum este necesar pentru a menține nivelul inițial de lichid.
Serviți cozile garnisite cu crengute de rozmarin.