Coaceți puiul și sparanghelul
Coacerea de pui și sparanghel este o fără gluten felul principal. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 359 calorii, 27G de proteine, și 25g de grăsime. Un amestec de migdale, cremă condensată de supă de ciuperci, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma migdalele, puteți urma acest fel principal cu Clafouti de cireșe proaspete cu migdale ca desert. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui Sparanghel Coace, Pui Sparanghel Paste Coace, și Sparanghel prăjit și Penne de pui se coace.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, călește ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă supa, ciupercile, laptele, pimientos, sosul de soia, piperul și sosul de piper. Se amestecă brânza până se topește.
Într-o mică adâncime unsă 2-1/2-qt. vas de copt, strat jumătate din pui, sparanghel și sos de brânză. Repetați straturile.
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 25-30 de minute sau până la fierbere.