Coaceți cartea: runde infuzate cu portocale
Coaceți cartea: rundele infuzate cu portocale sunt un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 24 de porții cu 111 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ouă, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Ulei infuzat cu portocale și piper, Pulpă de miel dezosată infuzată cu portocale, și Ovăz tăiat din oțel infuzat peste noapte cu portocale.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina și praful de copt. Bateți untul cu o lingură de lemn sau într-un mixer folosind accesoriul cu palete timp de câteva minute.
Adăugați zahărul și bateți până devine ușor și pufos.
Adăugați gălbenușurile pe rând, apoi adăugați coaja de portocală. Răsturnați părțile laterale ale bolului și bateți până se combină bine. Adăugați treptat amestecul de făină și bateți până se încorporează. Frământați pe o suprafață ușor făinată până se formează un aluat neted și uniform, 3 până la 5 minute.
Folosind mâinile, întindeți bucăți de aproximativ 5 inci lungime și 1/2 inch grosime, începând din centru și rulând spre exterior, astfel încât piesele să fie uniform groase. Conectați un capăt al fiecărei bucăți la celălalt, făcând un inel și așezați–l pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament la cel puțin 1 inch distanță (se vor întinde puțin). Dați-l la frigider până când este ferm la atingere, aproximativ 10 minute.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 F.
Bateți ușor albușurile cu o furculiță, periați vârfurile rozquilelor și înmuiați cu grijă blaturile în amestecul de scorțișoară-zahăr.
Coaceți până când sunt ușor aurii în jurul marginilor, 10 până la 15 minute și transferați într-o grătar pentru a se răci. Acestea sunt cele mai bune în ziua în care sunt făcute.