Coacerea pâinii: iaurt și pâine cu miere

Coacerea pâinii: iaurt și pâine cu miere
Coacerea pâinii: pâinea cu iaurt și miere este o vegetarian mâncare de dimineață. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 216 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână făină de pâine, unt, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 188 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pâine de morcov cu dovlecei de ciocolată + coacere cu iaurt rotund, Coacerea Pâinii: Chifle Rapide Cu Miere, și Coacerea pâinii: pâine albă de susan rapidă și lentă.

Instrucțiuni

1
Combinați iaurtul și mierea într-un recipient cu microunde sau o tigaie mică și încălziți ușor pentru a-l încălzi la temperatura camerei și topiți mierea. Se amestecă pentru a încorpora mierea în iaurt. Dacă se încălzește prea mult, lăsați-l să se răcească la temperatura camerei. Puneți jumătate din făina de pâine în vasul mixerului standului și adăugați amestecul de iaurt și drojdia. Se amestecă pentru a combina. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2
Adăugați restul de făină și frământați cu cârligul de aluat și frământați până când aluatul este neted și elastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
3
Adăugați sarea și untul și continuați să frământați până când este complet încorporat. Acoperiți aluatul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte până la dublarea dimensiunii, aproximativ 90 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade și presărați niște făină de porumb pe o foaie de copt. Când aluatul s-a dublat, scoateți-l din vas și formați-l în forma preferată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
5
Așezați-l pe foaia de copt cu cusătura în jos. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte până la dublarea dimensiunii, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Scoateți folia de plastic, tăiați pâinea după dorință și coaceți la 325 de grade până când pâinea se rumeneste și temperatura internă a pâinii este de aproximativ 200 de grade - aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
7
Scoateți pâinea din cuptor și lăsați-o să se răcească complet pe un suport înainte de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista