Coacerea pâinii: iaurt și pâine cu miere
Coacerea pâinii: pâinea cu iaurt și miere este o vegetarian mâncare de dimineață. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 216 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână făină de pâine, unt, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 188 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pâine de morcov cu dovlecei de ciocolată + coacere cu iaurt rotund, Coacerea Pâinii: Chifle Rapide Cu Miere, și Coacerea pâinii: pâine albă de susan rapidă și lentă.
Instrucțiuni
Combinați iaurtul și mierea într-un recipient cu microunde sau o tigaie mică și încălziți ușor pentru a-l încălzi la temperatura camerei și topiți mierea. Se amestecă pentru a încorpora mierea în iaurt. Dacă se încălzește prea mult, lăsați-l să se răcească la temperatura camerei. Puneți jumătate din făina de pâine în vasul mixerului standului și adăugați amestecul de iaurt și drojdia. Se amestecă pentru a combina. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte timp de 20 de minute.
Adăugați restul de făină și frământați cu cârligul de aluat și frământați până când aluatul este neted și elastic.
Adăugați sarea și untul și continuați să frământați până când este complet încorporat. Acoperiți aluatul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte până la dublarea dimensiunii, aproximativ 90 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade și presărați niște făină de porumb pe o foaie de copt. Când aluatul s-a dublat, scoateți-l din vas și formați-l în forma preferată.
Așezați-l pe foaia de copt cu cusătura în jos. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte până la dublarea dimensiunii, aproximativ 45 de minute.
Scoateți folia de plastic, tăiați pâinea după dorință și coaceți la 325 de grade până când pâinea se rumeneste și temperatura internă a pâinii este de aproximativ 200 de grade - aproximativ 40 de minute.
Scoateți pâinea din cuptor și lăsați-o să se răcească complet pe un suport înainte de tăiere.