Coacerea Pâinii: Chifle Cu Brânză Indiana

Coacerea Pâinii: Chifle Cu Brânză Indiana
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 377 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,41 USD pe porție. 55 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, fulgi instant de cartofi, șuncă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Coacerea Pâinii: Chifle Dulci, Coacerea Pâinii: Chifle De Cartofi Dulci, și Coacerea Pâinii: Chifle Rapide Cu Unt.

Instrucțiuni

1
Puneți toate ingredientele aluatului, cu excepția apei și a uleiului de măsline, în vasul robotului de bucătărie. Pulsați de mai multe ori pentru a distribui ingredientele, apoi lăsați procesorul să funcționeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați apa încet prin tubul de alimentare, la fel de repede ca făina poate absorbi apa. Lăsați-l să ruleze până când formează o minge. Opriți procesorul și verificați elasticitatea aluatului. Va fi lipicios. Dacă aluatul nu este elastic, continuați procesarea în explozie de 30 de secunde, verificând aluatul de fiecare dată. Dacă începe să se simtă cald la atingere, lăsați-l să se odihnească timp de 5 minute pentru a se răci înainte de a continua procesarea. Când aluatul este suficient de elastic, scoateți aluatul din procesor, formați-l într-o bilă, stropiți cu puțin ulei de măsline și puneți-l într-un bol. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte să crească până la dublarea dimensiunii, aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Presărați niște făină de porumb pe o foaie de copt și preîncălziți cuptorul la 300 de grade. Da, 30
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Când chiflele au crescut, făinați suprafața de lucru și întoarceți aluatul. Frământați-l scurt, apoi împărțiți-l în 8 bucăți. Formați fiecare într-o bilă, apoi aplatizați fiecare bilă în disc. Întindeți fiecare disc la aproximativ 4 inci în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
5
Așezați ingredientele de umplutură în centrul aluatului cu carnea în partea de sus și de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Apoi trageți în sus părțile laterale pentru a se întâlni în centru și apăsați pentru a sigila cusăturile.
7
Așezați chiflele cu cusătura în jos pe foaia de copt pregătită. Acoperiți chiflele cu folie de plastic și lăsați-le deoparte să crească, aproximativ 35 de minute. Când chiflele au crescut, coaceți la 300 de grade până când chiflele abia se rumenesc, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Scoateți chiflele din tigaie și răciți-le pe un raft, apoi dați-le la frigider sau congelați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Pentru a termina de copt chiflele coapte, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade și coaceți chiflele până se rumenesc frumos, aproximativ 15 minute. Pentru chiflele congelate, dezghețați mai întâi, apoi coaceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate7
Revista