Coacerea Pâinii: Chifle Cu Brânză Indiana
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 377 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,41 USD pe porție. 55 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, fulgi instant de cartofi, șuncă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Coacerea Pâinii: Chifle Dulci, Coacerea Pâinii: Chifle De Cartofi Dulci, și Coacerea Pâinii: Chifle Rapide Cu Unt.
Instrucțiuni
Puneți toate ingredientele aluatului, cu excepția apei și a uleiului de măsline, în vasul robotului de bucătărie. Pulsați de mai multe ori pentru a distribui ingredientele, apoi lăsați procesorul să funcționeze.
Adăugați apa încet prin tubul de alimentare, la fel de repede ca făina poate absorbi apa. Lăsați-l să ruleze până când formează o minge. Opriți procesorul și verificați elasticitatea aluatului. Va fi lipicios. Dacă aluatul nu este elastic, continuați procesarea în explozie de 30 de secunde, verificând aluatul de fiecare dată. Dacă începe să se simtă cald la atingere, lăsați-l să se odihnească timp de 5 minute pentru a se răci înainte de a continua procesarea. Când aluatul este suficient de elastic, scoateți aluatul din procesor, formați-l într-o bilă, stropiți cu puțin ulei de măsline și puneți-l într-un bol. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte să crească până la dublarea dimensiunii, aproximativ o oră.
Presărați niște făină de porumb pe o foaie de copt și preîncălziți cuptorul la 300 de grade. Da, 30
Când chiflele au crescut, făinați suprafața de lucru și întoarceți aluatul. Frământați-l scurt, apoi împărțiți-l în 8 bucăți. Formați fiecare într-o bilă, apoi aplatizați fiecare bilă în disc. Întindeți fiecare disc la aproximativ 4 inci în diametru.
Așezați ingredientele de umplutură în centrul aluatului cu carnea în partea de sus și de jos.
Apoi trageți în sus părțile laterale pentru a se întâlni în centru și apăsați pentru a sigila cusăturile.
Așezați chiflele cu cusătura în jos pe foaia de copt pregătită. Acoperiți chiflele cu folie de plastic și lăsați-le deoparte să crească, aproximativ 35 de minute. Când chiflele au crescut, coaceți la 300 de grade până când chiflele abia se rumenesc, aproximativ 40 de minute.
Scoateți chiflele din tigaie și răciți-le pe un raft, apoi dați-le la frigider sau congelați.
Pentru a termina de copt chiflele coapte, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade și coaceți chiflele până se rumenesc frumos, aproximativ 15 minute. Pentru chiflele congelate, dezghețați mai întâi, apoi coaceți.