Coacerea pâinii: brioșe de porumb și Cheddar

Coacerea pâinii: brioșe de porumb și Cheddar
Coacerea pâinii: brioșele de porumb și Cheddar ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 25 de cenți pe porție. O porție conține 218 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. 171 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ou, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Coacerea pâinii: biscuiți Cheddar și Scallion, Coacerea Cu Dorie: Cele Mai Cornoase Brioșe De Porumb, și Coacerea Pâinii: Brioșe Cu Gem.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade și pulverizați 12 cutii de briose cu spray de copt. Într-un castron mediu, combinați făina, zahărul, făina de porumb, praful de copt și sarea. Se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Adăugați porumbul și brânza și amestecați pentru a distribui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3
Într-un castron separat, combinați laptele, oul și uleiul. Bateți cu o furculiță pentru a sparge oul și combinați ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Adăugați ingredientele umede la uscat și amestecați până când sunt combinate.
5
Scoateți aluatul în formele de briose pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
6
Coaceți la 400 de grade până se rumenesc frumos, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
7
Scoateți brioșele într-un raft pentru a se răci.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Revista