Coacerea legumelor italiene este o farfurie care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 133 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 301 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ardei prăjiți, vinete normale, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Coacerea Legumelor Italiene, Italiană Veggie Coace, și Italiană Mostaccioli Coace.
Instrucțiuni
1
Puneți aragazul lent pe setarea înaltă sau rumenire și vârful în usturoi zdrobit, conserve de roșii, jumătate din frunzele de oregano, ardei iute și unele condimente. Gatiti, acoperit, in timp ce tocati restul legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Roșii
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Scoateți cea mai mare parte a sosului și începeți să stratificați jumătate din legume și ierburi, condimentând vinetele, dovleceii, ardeii roșii, roșiile, busuiocul și oregano rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Pungă De Spanac Proaspăt
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
3
Puneți jumătate din pâine, frecați cu întregul cățel de usturoi, jumătate din mozzarella și jumătate din sosul de roșii. Repetați straturile de sos de legume, ierburi și roșii, urmate de pâine și mozzarella. Împingeți totul bine pentru a comprima, apoi gătiți la mare timp de 5-6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Cartofi Cruzi Mărunțiți
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
4
Blițați sub grătar înainte de servire, dacă doriți (și oala dvs. de aragaz lent este potrivită), până devine aurie și clocotește.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Serviți cu frunzele de busuioc rămase deasupra și o salată mare pe lateral.