Coacerea cu Dorie: un tort picant de Crăciun

Coacerea cu Dorie: un tort picant de Crăciun
Coacerea cu Dorie: un tort picant de Crăciun ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 604 calorii. Această rețetă servește 9. Un amestec de ghimbir, ciocolată amăruie, ciocolată amăruie—2 uncii și, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coacerea cu Dorie: prăjitură cu prune, Coacerea cu Dorie: Gourmandise, și Coacerea Cu Dorie: Cupole De Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți-vă: centrați un suport în cuptor și preîncălziți cuptorul la 350 F. F. Ungeți o tigaie pătrată de 9 inci și puneți-o pe o foaie de copt căptușită. (Asigurați-vă că tigaia dvs. măsoară un adevărat 9-x-9-inci; vezi mai sus.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Puneți ghimbirul proaspăt și zahărul într-un castron mic, amestecați și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți făina, bicarbonatul de sodiu și condimentele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Lucrând cu un mixer cu suport, de preferință prevăzut cu un accesoriu cu palete, sau cu un mixer manual într-un castron mare, bateți untul și zahărul brun împreună la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați ouăle pe rând, bătând timp de 1 minut după ce fiecare ou intră. Nu vă faceți griji dacă amestecul pare coagulat în această etapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Se toarnă melasa și se bate până se omogenizează. Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați ciocolata topită împreună cu ghimbirul îndulcit. Încă la viteză mică, adăugați ingredientele uscate în trei adaosuri și Zara în două (începeți și terminați cu ingredientele uscate), amestecând aluatul doar cât este necesar pentru a amesteca ingredientele. Îndoiți ciocolata tocată și ghimbirul în sirop, dacă îl utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Turnați aluatul în tigaie (amintiți-vă, dacă tigaia este mică, nu o umpleți până sus).
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți aproximativ 40 de minute sau până când tortul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei și un cuțit introdus adânc în centru iese curat. Nu vă faceți griji dacă tortul s—a bombat și s-a crăpat-se va așeza pe măsură ce se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Transferați tortul într-un suport, răciți-l timp de 10 minute, apoi desfaceți tortul. Întoarceți partea dreaptă în sus și răciți la temperatura camerei înainte de glazură. (Marginile tortului ar putea fi destul de maro, dar nu vă îngrijorați—le puteți tăia după ce ați înghețat tortul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Vermut StropitorVermut Stropitor
9
Pentru a face glazura: puneți un castron peste o tigaie cu apă clocotită, puneți ciocolata și cafeaua în castron și amestecați ocazional până când ciocolata se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Scoateți vasul și, folosind un tel mic, amestecați untul, câte 1 lingură. Cerneti zaharul cofetarilor peste ciocolata si amestecati-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Transferați vasul pe un blat și lăsați glazura să stea aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Puneți turta dulce, încă pe raft, pe o bucată de hârtie de ceară sau folie (dispozitivul de picurare).
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Creveți SotațiCreveți Sotați
13
Turnați glazura pe centrul tortului și folosiți o spatulă metalică lungă pentru a întinde glazura uniform deasupra. Lăsați glazura să se stabilească timp de 30 de minute (o puteți grăbi răcind scurt tortul). Dacă marginile tortului sunt prea coapte, acum este momentul să le tăiați. Apoi tăiați tortul în 9 bucăți uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
Serviți turta dulce așa cum este sau cu frișcă sau Cr fram.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
2
Depozitare: turta dulce este un bun păstrător. Puteți să-l înfășurați și să-l păstrați la temperatura camerei timp de aproximativ 3 zile sau să-l congelați, înghețat și tot, timp de până la 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista