Coacerea cu Dorie: un tort picant de Crăciun

Coacerea cu Dorie: un tort picant de Crăciun
Coacerea cu Dorie: un tort picant de Crăciun ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 604 calorii. Această rețetă servește 9. Un amestec de ghimbir, ciocolată amăruie, ciocolată amăruie—2 uncii și, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coacerea cu Dorie: prăjitură cu prune, Coacerea cu Dorie: Gourmandise, și Coacerea Cu Dorie: Cupole De Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți-vă: centrați un suport în cuptor și preîncălziți cuptorul la 350 F. F. Ungeți o tigaie pătrată de 9 inci și puneți-o pe o foaie de copt căptușită. (Asigurați-vă că tigaia dvs. măsoară un adevărat 9-x-9-inci; vezi mai sus.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Puneți ghimbirul proaspăt și zahărul într-un castron mic, amestecați și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Bateți făina, bicarbonatul de sodiu și condimentele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Lucrând cu un mixer cu suport, de preferință prevăzut cu un accesoriu cu palete, sau cu un mixer manual într-un castron mare, bateți untul și zahărul brun împreună la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați ouăle pe rând, bătând timp de 1 minut după ce fiecare ou intră. Nu vă faceți griji dacă amestecul pare coagulat în această etapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Se toarnă melasa și se bate până se omogenizează. Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați ciocolata topită împreună cu ghimbirul îndulcit. Încă la viteză mică, adăugați ingredientele uscate în trei adaosuri și Zara în două (începeți și terminați cu ingredientele uscate), amestecând aluatul doar cât este necesar pentru a amesteca ingredientele. Îndoiți ciocolata tocată și ghimbirul în sirop, dacă îl utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Turnați aluatul în tigaie (amintiți-vă, dacă tigaia este mică, nu o umpleți până sus).
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Coaceți aproximativ 40 de minute sau până când tortul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei și un cuțit introdus adânc în centru iese curat. Nu vă faceți griji dacă tortul s—a bombat și s-a crăpat-se va așeza pe măsură ce se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Transferați tortul într-un suport, răciți-l timp de 10 minute, apoi desfaceți tortul. Întoarceți partea dreaptă în sus și răciți la temperatura camerei înainte de glazură. (Marginile tortului ar putea fi destul de maro, dar nu vă îngrijorați—le puteți tăia după ce ați înghețat tortul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
9
Pentru a face glazura: puneți un castron peste o tigaie cu apă clocotită, puneți ciocolata și cafeaua în castron și amestecați ocazional până când ciocolata se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Scoateți vasul și, folosind un tel mic, amestecați untul, câte 1 lingură. Cerneti zaharul cofetarilor peste ciocolata si amestecati-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Transferați vasul pe un blat și lăsați glazura să stea aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
12
Puneți turta dulce, încă pe raft, pe o bucată de hârtie de ceară sau folie (dispozitivul de picurare).
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
13
Turnați glazura pe centrul tortului și folosiți o spatulă metalică lungă pentru a întinde glazura uniform deasupra. Lăsați glazura să se stabilească timp de 30 de minute (o puteți grăbi răcind scurt tortul). Dacă marginile tortului sunt prea coapte, acum este momentul să le tăiați. Apoi tăiați tortul în 9 bucăți uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
Serviți turta dulce așa cum este sau cu frișcă sau Cr fram.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
2
Depozitare: turta dulce este un bun păstrător. Puteți să-l înfășurați și să-l păstrați la temperatura camerei timp de aproximativ 3 zile sau să-l congelați, înghețat și tot, timp de până la 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista