Coacerea cu Dorie: un tort picant de Crăciun

Coacerea cu Dorie: un tort picant de Crăciun ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 604 calorii. Această rețetă servește 9. Un amestec de ghimbir, ciocolată amăruie, ciocolată amăruie—2 uncii și, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coacerea cu Dorie: prăjitură cu prune, Coacerea cu Dorie: Gourmandise, și Coacerea Cu Dorie: Cupole De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți-vă: centrați un suport în cuptor și preîncălziți cuptorul la 350 F. F. Ungeți o tigaie pătrată de 9 inci și puneți-o pe o foaie de copt căptușită. (Asigurați-vă că tigaia dvs. măsoară un adevărat 9-x-9-inci; vezi mai sus.)
Puneți ghimbirul proaspăt și zahărul într-un castron mic, amestecați și dați deoparte.
Bateți făina, bicarbonatul de sodiu și condimentele împreună.
Lucrând cu un mixer cu suport, de preferință prevăzut cu un accesoriu cu palete, sau cu un mixer manual într-un castron mare, bateți untul și zahărul brun împreună la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute.
Adăugați ouăle pe rând, bătând timp de 1 minut după ce fiecare ou intră. Nu vă faceți griji dacă amestecul pare coagulat în această etapă.
Se toarnă melasa și se bate până se omogenizează. Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați ciocolata topită împreună cu ghimbirul îndulcit. Încă la viteză mică, adăugați ingredientele uscate în trei adaosuri și Zara în două (începeți și terminați cu ingredientele uscate), amestecând aluatul doar cât este necesar pentru a amesteca ingredientele. Îndoiți ciocolata tocată și ghimbirul în sirop, dacă îl utilizați.
Turnați aluatul în tigaie (amintiți-vă, dacă tigaia este mică, nu o umpleți până sus).
Coaceți aproximativ 40 de minute sau până când tortul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei și un cuțit introdus adânc în centru iese curat. Nu vă faceți griji dacă tortul s—a bombat și s-a crăpat-se va așeza pe măsură ce se răcește.
Transferați tortul într-un suport, răciți-l timp de 10 minute, apoi desfaceți tortul. Întoarceți partea dreaptă în sus și răciți la temperatura camerei înainte de glazură. (Marginile tortului ar putea fi destul de maro, dar nu vă îngrijorați—le puteți tăia după ce ați înghețat tortul.)
Pentru a face glazura: puneți un castron peste o tigaie cu apă clocotită, puneți ciocolata și cafeaua în castron și amestecați ocazional până când ciocolata se topește.
Scoateți vasul și, folosind un tel mic, amestecați untul, câte 1 lingură. Cerneti zaharul cofetarilor peste ciocolata si amestecati-l.
Transferați vasul pe un blat și lăsați glazura să stea aproximativ 10 minute.
Puneți turta dulce, încă pe raft, pe o bucată de hârtie de ceară sau folie (dispozitivul de picurare).
Turnați glazura pe centrul tortului și folosiți o spatulă metalică lungă pentru a întinde glazura uniform deasupra. Lăsați glazura să se stabilească timp de 30 de minute (o puteți grăbi răcind scurt tortul). Dacă marginile tortului sunt prea coapte, acum este momentul să le tăiați. Apoi tăiați tortul în 9 bucăți uniforme.
Serviți turta dulce așa cum este sau cu frișcă sau Cr fram.
Depozitare: turta dulce este un bun păstrător. Puteți să-l înfășurați și să-l păstrați la temperatura camerei timp de aproximativ 3 zile sau să-l congelați, înghețat și tot, timp de până la 2 luni.