Coacerea cu Dorie: o tartă ușoară cu fructe

Coacerea cu Dorie: o tartă ușoară cu fructe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați coacerea cu Dorie: o tartă ușoară cu fructe. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 610 calorii. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de căpșuni, coajă de tartă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 23 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Coacerea cu Dorie: Gourmandise, Coacerea Cu Dorie: Cupole De Nucă De Cocos, și Coacerea cu Dorie: budinci mici de pâine.

Instrucțiuni

1
Amestecați dulceața pentru a o slăbi până la o consistență tartinabilă sau, dacă este foarte rigidă, încălziți-o într-un cuptor cu microunde pentru câteva secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Tăiați câte porții de crustă aveți nevoie, puneți fiecare porție pe o farfurie și întindeți gemul peste bucățile tăiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
GemGem
3
Coca și jumătate din câte fructe de pădure aveți nevoie (dacă sunt cu adevărat mari, poate doriți să le împărțiți sau să le feliați) și, dacă credeți că au nevoie, aruncați-le cu puțin zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
4
Adăugați un strop de lichior, dacă doriți, și amestecați ardeiul negru, busuiocul, menta sau coaja, dacă aveți chef. (Folosiți o atingere ușoară cu suplimentele – fructele de pădure sunt evenimentul principal și orice altceva ar trebui să fie acolo doar pentru a le spori aroma.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
(din Cutie)(din Cutie)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5
Lingurați fructele de pădure și orice sucuri care s-au acumulat peste feliile de crustă. Nu încercați să fiți îngrijite – fructele de pădure ar trebui să cadă peste părțile laterale ale crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Se acoperă cu crema sau se servește alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
7
Depozitare: în timp ce puteți coace crusta devreme în timpul zilei (sau, într-un vârf, cu o zi înainte) și păstrați-o la temperatura camerei și, de asemenea, puteți tăia și zahăr fructele de pădure cu aproximativ o oră înainte, tarta trebuie asamblată chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Crustă dulce de tartă-face suficient pentru o crustă de 9 inci -
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
9
Puneți făina, zahărul și sarea în vasul unui robot de bucătărie și pulsați de câteva ori pentru a combina. Împrăștiați bucățile de unt peste ingredientele uscate și pulsați până când untul este tăiat grosier—ar trebui să aveți bucăți de mărimea fulgilor de ovăz și unele de mărimea mazării. Amestecați gălbenușul, doar pentru a-l rupe și adăugați-l puțin câte puțin, pulsând după fiecare adăugare. Când oul este înăuntru, procesați în impulsuri lungi—aproximativ 10 secunde fiecare—până când aluatul, care va arăta granular la scurt timp după adăugarea oului, formează aglomerări și caș. Chiar înainte de a ajunge la această etapă, sunetul mașinii care lucrează aluatul se va schimba—capul sus. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și, foarte ușor și cu moderație, frământați aluatul doar pentru a încorpora orice ingrediente uscate care ar fi putut scăpa de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Pentru a rula sau a apăsa aluatul în tigaie: ungeți o tigaie de tartă canelată de 9 inci cu fundul detașabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Dacă doriți să rulați aluatul, răciți-l timp de aproximativ 2 ore înainte de rulare (cu excepția cazului în care ați folosit unt congelat și aluatul iese din procesor ferm și rece, caz în care îl puteți rula imediat). Mi se pare cel mai ușor să rostogolesc acest aluat între două foi de folie de plastic – asigurați-vă că îndepărtați frecvent filmul, astfel încât să nu se rostogolească în aluat. Dacă doriți să utilizați metoda de presare, puteți lucra cu aluatul imediat ce este procesat. Doar apăsați aluatul uniform pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale tigaiei. Nu fiți prea grei-apăsați crusta astfel încât marginile bucăților să se agațe una de cealaltă, dar nu apăsați atât de tare încât crusta să – și piardă textura sfărâmicioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Congelați crusta timp de cel puțin 30 de minute, de preferință mai mult, înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
13
Pentru a coace complet crusta: centrați un raft în cuptor și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
14
Ungeți partea strălucitoare a unei bucăți de folie de aluminiu (sau folosiți folie antiaderentă) și potriviți folia, cu partea unsă în jos, strâns de crustă. (Din moment ce ați înghețat crusta, o puteți coace fără greutăți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
15
Puneți tigaia pe o foaie de copt și coaceți crusta timp de 25 de minute. Îndepărtați cu grijă folia. Dacă crusta s-a umflat, apăsați-o ușor cu spatele unei linguri (sau înțepați-o cu vârful unui cuțit mic).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți SotațiCreveți Sotați
16
Coaceți crusta încă 8 minute sau cam așa ceva, sau până când este fermă și maro auriu, maro fiind cuvântul important: o crustă palidă nu are multă aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
17
Transferați tigaia într-un suport și răciți crusta la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
18
Depozitare: aluatul poate fi învelit și păstrat la frigider până la 5 zile sau congelat până la 2 luni. În timp ce crusta complet coaptă poate fi ambalată etanș și congelată până la 2 luni, prefer să îngheț crusta necoaptă în tigaie și să o coc direct din congelator – are o aromă mai proaspătă. Doar adăugați aproximativ 5 minute la timpul de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista