Crusta-Topped broccoli brânză coace ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 14 și costă 60 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 188 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de foietaj, ou, cremă condensată de supă de ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Crumb-Topped Broccoli Coace, Crispy-Topped Morcov & Broccoli Coace, și Brânză-Topped Carne De Vită Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Se amestecă crema de brânză, supa și apa într-un castron mare până se amestecă. Se amestecă broccoli și cheddar. Lingură în 2-1 / 2-la 3-qt. vas de copt dreptunghiular sau oval superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Groase De Murături De Mărar
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Vinegretă De Verjuic
3
Rulați foaia de patiserie pe suprafața ușor făinată pentru a se potrivi deasupra vasului de copt. Acoperiți vasul complet cu produse de patiserie. Apăsați marginile de patiserie pe marginea vasului pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Perie cu ou; pierce cu cuțit pentru aerisire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Coaceți 30 min. sau până când umplutura este încălzită și patiseria este umflată și maro aurie.