Coace-mi pui nebun cu sos
Coaceți-mă pui nebun cu sos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 44G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 561 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.08 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare și piper proaspăt crăpat, stoc de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Depozit vânzare cumpărături sindrofie [o gurmanda merge nebun] și afine migdale Instant coace, Pui Picant Nebun, și Salată De Pui Crazy Craisins pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați uleiul.
Condimentează ambele părți ale puiului cu sare, piper și boia afumată.
Puneți puiul, cu pielea în jos, în uleiul încins și căutați până se rumenesc frumos, aproximativ 2 până la 3 minute. Flip și sear pentru un minut suplimentar.
Scoateți din tigaie și aranjați-le pe o tavă cu un sfert de foaie cu un suport.
Coaceți până când puiul este gătit, aproximativ 6 până la 8 minute.
Scoateți din cuptor la o placă de tăiere și lăsați să se odihnească aproximativ 5 minute înainte de feliere
Într-o cratiță medie, la foc mediu-mare, adăugați untul.
Adăugați usturoiul și șalotele și gătiți până la parfum, aproximativ 1 până la 2 minute. Se amestecă făina pentru a forma un roux pastos.
Adăugați bulionul de pui și aduceți amestecul la fierbere, amestecând frecvent. Reduceți căldura la mediu. Condimentează sosul cu sare și piper, după gust și amestecă bine.
Adăugați oțetul de sherry și fierbeți timp de 2 până la 3 minute pentru a îngroșa sosul. Se amestecă pătrunjelul tocat și tarhonul.
Transferați puiul feliat în farfurii de servire și stropiți cu sosul.