Coace de pui și biscuiți
Rețeta Chicken 'n' Biscuit Bake se poate face în aproximativ 1 oră și 20 de minute . O porție conține 775 de calorii , 57 g de proteine și 38 g de grăsimi . Această rețetă servește 2 și costă 3,44 USD per porție. Un amestec de făină, sos worcestershire, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 63% , care este solid. Rețete similare sunt Coacerea cu biscuiți cu pui , Coacerea cu pui și biscuiți și Coacerea cu biscuiți cu pui .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați bulionul, puiul, ceapa, țelina, sarea și foaia de dafin. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute sau până când un termometru pentru carne indică 170°.
Scoateți puiul din bulion; misto. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, îndepărtați pielea și carnea de pe oase. Aruncați pielea și oasele.
Tăiați carnea. Se strecoară bulionul. Rezervați legume și 1 cană bulion; aruncați frunza de dafin. (Aruncați sau păstrați bulionul rămas pentru o altă utilizare.) Aranjați puiul și legumele într-un vas uns cu 3 căni.
Pentru sos, topește untul într-o cratiță. Se adaugă făina, sarea, piperul și buzduganul până se omogenizează. Adăugați treptat laptele, sosul Worcestershire și bulionul rezervat. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Pentru biscuiti, intr-un castron mic, combinati faina, praful de copt si sarea; tăiați în scurtătură până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă laptele până se umezește.
Pe o suprafață tapetă cu făină, frământați de 8-10 ori. Pat într-un pătrat de 1/2 inch grosime și tăiați în sferturi. Aranjați biscuiții peste sos.
Coaceți, descoperit, la 450° timp de 17-20 de minute sau până când biscuiții devin maro auriu.