Clătitele bunicului

Clătitele bunicului
Clătitele bunicului sunt un vegetarian rețetă cu 4 porții. Această masă de dimineață are 249 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lapte, ulei, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cookie-urile preferate cu unt de arahide ale bunicului Danner, Clătite cu iaurt grecesc din grâu integral quinoa {cele mai sănătoase clătite pe care le-am făcut vreodată}, și Clătitele mele fără gluten (și clătite lipicioase cu budincă de caramel!) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron; faceți o fântână în centrul amestecului de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă lapte, ouă și 1 lingură de ulei în fântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
LapteLapte
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Se amestecă până se umezește bine.
4
Puneți o plită la foc mediu-mare; presărați câteva picături de apă pe plită. Dacă picăturile sări, grătarul este gata; adăugați 2 lingurițe de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Puneți aluatul pe grătar; gatiti pana se formeaza bule si marginile sunt uscate, 3 pana la 5 minute. Întoarceți și gătiți până se rumenesc pe cealaltă parte, încă 3 până la 5 minute. Repetați cu aluatul rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista