Clătite de pui cu sparanghel și ciuperci
Reteta Crepes de pui cu sparanghel și ciuperci ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 25 de ore. Această rețetă servește 8. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 217 calorii. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușul de ou, bulionul de pui, sherry uscat mediu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Clătite coapte cu sparanghel, praz, ciuperci și brânză de capră, Clătite de pui și sparanghel, și Clătite de pui și sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 5 linguri de unt într-o cratiță grea de 2 litri la foc moderat până când spuma dispare.
Bateți în făină și gătiți roux, șoptind, până devine auriu pal, aproximativ 2 minute. Adăugați treptat lapte și bulion, șoptind și aduceți la fierbere, șoptind. Reduceți căldura și fierbeți ușor, șoptind frecvent, până când sosul velout este matasos și gros, aproximativ 25 de minute. Rezervați 1/2 cană sos pentru topping.
Gătiți șalota în untul de lingură rămas într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute. Se amestecă în sos velout circulat împreună cu pui și Sherry.
Tăiați vârfurile din sparanghel și lăsați-le deoparte.
Tăiați suficiente tulpini în bucăți de 1/4 inch pentru a măsura 1 cană, rezervând restul pentru o altă utilizare. Sfaturi de gătit într-o cratiță cu apă sărată clocotită până când este crocantă, 2 până la 4 minute.
Transferați într-un castron cu gheață și apă rece cu o lingură cu fante. Scoateți vârfurile și scurgeți-le pe prosoape de hârtie, apoi rezervați-le pentru topping. Gatiti si scurgeti sparanghelul tocat in acelasi mod si amestecati in sosul velout cu sare si piper dupa gust.
Cernem împreună făina, sarea, nucșoara și piperul după gust într-un castron.
Bateți împreună laptele, oul întreg și gălbenușul într-un castron mic, apoi amestecați treptat în amestecul de făină. Forțați aluatul printr-o sită fină într-un castron.
Încălziți o tigaie antiaderentă uscată de 7 până la 8 inci la foc moderat până la fierbinte, apoi periați foarte ușor cu puțin unt topit. Lingură aproximativ 2 linguri aluat în tigaie, înclinându-se pentru a acoperi fundul. (Dacă aluatul se fixează înainte ca tigaia să fie acoperită, reduceți ușor căldura pentru următorul CR ampercupe.) Gatiti pana cand partea inferioara se rumeneste usor, 6 pana la 10 secunde, apoi desfaceti CR aporppe cu o spatula si intoarceti. Gatiti pana la fiert, aproximativ 20 de secunde si transferati pe o farfurie. Faceți încă 15 CR rimpepes în același mod, perindând tigaia cu unt topit după cum este necesar și stivuind CR rimpepes pe farfurie.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Răspândiți umplutura de 1/4 cană în centrul a 1 Cr appromppe și rotiți-o într-un cilindru.
Transferați, cu cusătura în jos, în vasul de copt cu unt, apoi asamblați mai multe CR amperpes în același mod, potrivindu-le perfect.
Coaceți în mijlocul cuptorului 15 minute.
Se amestecă gălbenușul, 2 linguri de smântână și se rezervă 1/2 cană de sos până se omogenizează. Bateți restul de 3 linguri de smântână cu un tel până când ține vârfuri moi, apoi pliați în amestecul de gălbenușuri.
Lingură topping peste CR appropespes și se fierbe 5 până la 6 inci de la căldură până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute.
Încălziți untul în tigaie, apoi adăugați vârfuri de sparanghel rezervate și aruncați până se încălzește.
Puneți 2 CR aporpes pe fiecare din cele 8 farfurii și acoperiți cu vârfuri de sparanghel.
Umplerea și CR amperpes pot fi făcute cu 2 zile înainte și păstrate, separat, acoperite și refrigerate.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Franceză în meniu? Încercați să împerecheați cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur]()
Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur
Halat rubiniu profund, arome intense de fructe de pădure negre, pâine prăjită, condimente și vanilie. Proaspăt și fructat în gură cu taninuri catifelate și un finisaj frumos.Amestec: 85% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Malbec, 5% Petit Verdot