Clătitele de dovlecei fără Gluten sunt un fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 88 calorii. Această rețetă servește 14. Un amestec de dovlecei, albușuri de ou, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Clătite De Dovlecei Fără Gluten, Clătite de cartofi dulci cu 2 ingrediente {fără gluten, fără lactate, fără nuci}, și Clătitele mele fără gluten (și clătite lipicioase cu budincă de caramel!).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade.Radeți dovleceii, ceapa și șalotele într-un aliment processor.In un castron, se amestecă restul de ingrediente, cu excepția uleiului de canola.Amestecați imediat dovleceii, ceapa și șalota și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Frișcă Suplimentară Groasă
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare sau tigaie de clătite la foc mediu.Aruncați 1/4 cană de aluat pe tigaie sau tigaie. Gatiti clatitele aproximativ 2 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Așezați clătitele pe o farfurie sau o tavă sigură pentru cuptor și păstrați-le calde în cuptor.Continuați să faceți clătite până când se folosește tot aluatul.Clătitele pot rămâne calde la cuptor până la 30 de minute.