Clătite De Crăciun Din Catifea Roșie

Nevoie de o mâncare de dimineață fără gluten și vegetariană? Clătitele de Crăciun din catifea roșie ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 147 calorii. Această rețetă servește 14. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați amestecul, zahărul pudră, laptele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Clătite de catifea roșie cu glazură de brânză cremă {perfecte pentru Crăciun}, Rulou De Tort Din Catifea Roșie, și Cupcakes De Crăciun Din Catifea Roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză, untul și 3 linguri de lapte cu mixerul electric la viteză mică până la omogenizare. Bateți treptat în 2 căni de zahăr pudră, câte 1 cană, la viteză mică, până când toppingul este neted. Acoperi; pune deoparte.
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele pentru clătite, cu excepția zahărului pudră, cu un tel de sârmă până se omogenizează bine.
Încălziți plita sau tigaia la foc mediu-mare (375 buc.f). (Pentru a testa griddle, se presara cu cateva picaturi de apa. Dacă bulele sar în jur, căldura este potrivită.)
Periați cu ulei vegetal dacă este necesar sau pulverizați cu spray de gătit înainte de încălzire.
Pentru fiecare clătită, turnați puțin mai puțin de 1/4 cană de aluat pe plita fierbinte. Gatiti 2 pana la 3 minute sau pana cand se formeaza bule deasupra si marginile sunt uscate. Întoarceți; gătiți cealaltă parte până se rumenesc. Folosiți tăietori de prăjituri în formă de sezon pentru a decupa forme din clătite calde. Sau, ungeți generos în interiorul oricărei forme de clătite în formă de sezon. Umpleți matrița conform instrucțiunilor producătorului și gătiți conform instrucțiunilor.
Lingură cremă de brânză topping în pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; pungă de etanșare.
Taie colț mic de sac; stoarce sac pentru a crea contur în jurul marginea de forme sau burniță topping peste clatite.
Se presară cu zahăr pudră și stropi de bomboane.