Clătite De Ceapă Vidalia
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați prăjiturile de ceapă Vidalian. O porție conține 160 de calorii, 1g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 35 și costă 13 cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână sare grosieră, canola, sos chili-usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ceapa Pakora | cum sa faci ceapa Pakoras / ceapa Fritters, Plăcintă Cu Ceapă Vidaliană, și Vidalian Ceapa Dip.
Instrucțiuni
Așezați 1 3/4 căni de făină, praful de copt și sarea într-un castron mare și bateți pentru a amesteca.
Așezați 2 căni de lapte, ouăle, oțetul și sosul fierbinte într-un alt castron și bateți până se omogenizează, apoi turnați în amestecul de făină și bateți până se omogenizează; nu amestecați prea mult. Se amestecă ceapa feliată și se lasă aluatul să se odihnească timp de 30 de minute. Ar trebui să fie puțin mai gros decât smântâna grea. Dacă nu este, presărați puțin mai multă făină. Dacă este prea gros, mai adăugați puțin lapte. Aluatul ar trebui să arate oarecum în formă liberă, nu aluat.
Preîncălziți cuptorul la cea mai mică setare.
Se toarnă ulei vegetal la o adâncime de 4 inci într-o cratiță mare și grea și se încălzește la 375 km F pe un termometru prăjit. Aruncați aluatul de ceapă în uleiul fierbinte cu lingura, câteva la un moment dat, și prăjiți, întorcându-vă o dată, până când prăjiturile se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 3 minute în total. Blinele vor avea un aspect neregulat, asemănător păianjenului, cu câteva bucăți libere de ceapă scăpând ici și colo. Verificați un fritter deschizându-l pentru a vedea dacă centrul este gătit; încă pare Nesetat, gătiți încă 1 minut.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Puneți prăjiturile în cuptor pentru a se încălzi în timp ce terminați de prăjit pe toate.
Serviți pe un platou căptușit cu șervețel sau într-un coș țesut căptușit însoțit de sosul de scufundare într-unul sau mai multe boluri.
Extras din mesele personalului de la Chanterelle Copyright 2000 de David Waltuck și Melicia Phillips utilizate cu permisiunea Workman Publishing Co. Inc. New York
Nicio parte a acestei publicații nu poate fi reprodusă fără permisiunea scrisă a Workman